Internet

Stijltips voor mannen

Als man zijnde is het prettig als je er verzorgd bijloopt. Zo word je sneller serieus genomen en is het goed voor je zelfvertrouwen. Om er als man zijnde verzorgd bij te lopen is best een opgave. Zo dien je met veel zaken rekening te houden. In dit artikel lees je hoe je er als man op je best uit komt te zien.

Ga regelmatig naar de kapper

Een belangrijk onderdeel van de verzorging van een man is het haar. Zo spenderen veel mannen veel tijd voor de spiegel om het haar te doen. Om ervoor te zorgen dat het haar altijd goed zit, kun je ervoor kiezen om elke twee weken naar de kapper te gaan. Je haren doen kost dan minder tijd en het ziet er altijd strak uit.

Verzorg je baard goed

Als je een baard hebt is het van belang dat je deze goed verzorgd. Houd de lijnen strak en scheer je op tijd. Veel mannen hebben de neiging om de baard niet goed te verzorgen. Dit is zonde want juiste de baard kan veel toegevoegde waarde hebben.

Kies de juiste kleding

Naast de verzorging van het (baard) haar is het ook belangrijk dat je de juiste kleding aanschaft. Wat van kleding je het beste kunt kopen hangt af van de trends en je stijl. Als je kleding wilt kopen die je vrijwel altijd kunt dragen, dan is het aan te raden om Profuomo overhemden te kopen. Overhemden zijn al tientallen jaren in de mode waardoor je daarmee niet snel een misser maakt. Daarnaast wordt het in sommige gevallen ook op het werk verwacht om overhemden te dragen. 

Naast overhemden spelen de broeken ook een belangrijke rol. Broeken heb je in diverse modellen en dat maakt de keuze lastig. Daarnaast zijn er veel verschillende merken en verschilt de kwaliteit behoorlijk. Je bent bij broeken altijd op zoek naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Meyer broeken scoren op dit gebied erg goed. De broeken zitten comfortabel en gaan over het algemeen lang mee.

De schoenen 

Het grootste gedeelte van de outfit is nu compleet. Het enige wat je nog nodig hebt zijn schoenen. Het vinden van de juiste schoenen is een lastige klus. Zo heb je veel verschillende stijlen en dient het aan te sluiten bij de rest van de kleding. Als je de schoenen zowel op het werk als in privé situaties wilt dragen is het al helemaal moeilijk om de juiste te vinden. Plan hier daarom ook voldoende tijd voor in. 

Een lekker luchtje

Het laatste waar je rekening mee moet houden is je geur. Als je geen gebruik maakt van deo en/of een luchtje dan ga je al snel niet fris ruiken. Het is daarom sterk aan te raden om een lekker luchtje te kopen. Ga op zoek naar een luchtje die echt bij jou past. Dit kost eenmalig wat tijd, maar daar heb je vervolgens de rest van je leven profijt van. Het leuke van een luchtje is dat mensen je daar op gegeven moment aan gaan herkennen.

Dit vind je misschien ook leuk...