Financieel, Zakelijk

Wat is ERP software en wat kan het zakelijk voor jou opleveren?

ERP is een software die je helpt om grip te krijgen op de bedrijfsprocessen van jouw organisatie. Het is een manier om de druk op de administratie te verlagen en bied je jezelf de mogelijkheid om je te richten op andere zaken binnen het bedrijf. Doordat de meeste administratieve processen in het bedrijf op elkaar ingespeeld zijn, is het handig hier 1 systeem voor te gebruiken en dat is wat de ERP software van AFAS je kan bieden. Of het nu gaat om het beheer van je klanten, het uitbetalen van de lonen of het maken van offertes en de boekhouding.

Tijd besparen

Je kunt door gebruik te maken van ERP software heel eenvoudig tijd besparen. Je kunt op een zeer effectieve manier het werk doen en geeft je de mogelijkheid je te focussen op je bedrijf zelf en de taken die belangrijk zijn. Doordat alles zo goed op elkaar afgesteld is in het programma, is alles veel sneller geregeld. In de software zijn ook geautomatiseerde controles geprogrammeerd. Dit zijn er in totaal 150 en controleren alle processen op fouten volgens de huidige wet- en regelgeving. De software houdt naast de salarisadministratie ook de rest van de financiële administratie en daardoor wordt de kans op fouten geminimaliseerd. 

Geschikt voor veel bedrijven

Het mooie aan de ERP software is dat dit voor heel veel verschillende bedrijven goed te gebruiken is. Het maakt niet uit of je een bedrijf hebt met weinig medewerkers of juist met heel veel medewerkers. Het is voor heel veel organisaties goed om te gebruiken. Zo wordt het al gebruikt door zorginstellingen, accountantskantoren, bouwbedrijven en bakkerijen. Het is omdat het een standaardoplossing is en er geen maatwerk voor nodig is. Het wordt al door 11.000 klanten gebruikt en dat maakt dat je kunt profiteren van de ervaringen van deze klanten.

ERP pocket app

Het is wel zo dat de software helemaal af te stellen is op jouw bedrijf. Het is alleen zo door de standaard processen al aan te bieden in de software je alles veel sneller aangepast hebt aan jouw bedrijf. Je kunt zo nieuwe functies makkelijk gaan gebruiken en je krijgt hoogwaardige kwaliteit software om je processen goed te kunnen beheren. Er is zelfs een app gecreëerd zodat je overal waar je bent inzicht in de processen van je bedrijf hebt. Je medewerkers kunnen de app ook downloaden om goed overzicht te houden.

Dit vind je misschien ook leuk...