schaken
Tuin

De DGT Centaur schaakcomputer

Ik weet dat mijn vader al een tijdje praat over een DGT Centaur schaakcomputer. In het begin had ik geen idee wat het überhaupt was, totdat hij vertelde dat het te maken had met schaken. Ik had het ook kunnen weten, want mijn vader is gek op schaken. Het liefst doet hij het de elke dag en ik geef toe dat ik het soms ook leuk vind om met hem een potje te spelen. Maar zijn eigen bord is laatst stuk gegaan en hij wilde graag een nieuwe daarvoor. Hij twijfelde erg tussen een aantal, maar sprak enthousiast over de DGT Centaur.

Mijn vader blij maken met een DGT Centaur

Ik moest wel even goed research doen wat mijn vader bedoelde met een DGT Centaur. In het begin dacht ik dat het namelijk een schaakstuk was die hij kon gebruiken van een bepaalde editie. Maar het bleek dus een gehele schaakcomputer te zijn met schaakstukken erbij. Dat leek mij ook een leuk cadeau om aan hem te geven voor zij verjaardag. Ik had alleen geen idee waar ik mijn zoektocht moest beginnen en waar je dit bord kon kopen voor een goede prijs. Gelukkig had ik snel iets gevonden met de hulp van Google.

Alles was van topkwaliteit

Via Google was ik op de website van de Schaakkoning terecht gekomen. Ze hadden daar een breed assortiment aan schaakborden, schaakcomputers en alles wat te maken heeft met schaken. In het begin was het even zoeken door de producten of ze specifiek de DGT Centaur hadden, maar uiteindelijk vond ik deze en kon ik snel via de website hem bestellen. De bezorging was helemaal gratis en het was binnen de beloofde tijd bezorgd. Mijn vader was ontzettend blij met het cadeau en we hebben al een aantal potjes ermee gespeeld.

Bezoek de website

Bent u ook benieuwd naar het volledige assortiment van de Schaakkoning? Of wilt u meer weten wat zij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan eens de website voor meer informatie over hun assortiment en meer.

Dit vind je misschien ook leuk...