Financieel

Financieel advies Veenendaal anders dan Rhenen

Een woning kopen in Veenendaal kan alleen als je een taxatiewaarde weet van je aan te kopen huis. Je mag nooit meer lenen dan de taxatiewaarde. In Veenendaal is het lastiger dan in Rhenen. Hypotheekadvies Veenendaal vergt meer tijd dan hypotheekadvies Rhenen.

Veenendaal 30% hoger bieden

Wil jij überhaupt een kans maken op een huis in Veenendaal dan zal jouw bod zeker 25% tot 35% hoger moeten zijn dan de vraagprijs.

In Rhenen kan je nog 20% hoger bieden dan de vraagprijs. Je hebt dus in Rhenen iets minder eigen geld nodig dan in Veenendaal. Tijdens het hypotheekadvies gesprek en berekening moet dit wel duidelijk naar voren komen.

Hypotheekadviseur & aankoopbemiddelaar Veenendaal Lexwonen

Wil jij een huis kopen dan heb je niets aan

  • Makelaar
  • Hypotheekadviseur of bank

Je moet eigenlijk een hypotheekadviseur uit Veenendaal hebben die tevens aankoopmakelaar is.

Gaat een koop niet door dan kan je gelijk schakelen naar de volgende woning in Veenendaal of elders.

Andere woning andere marktwaarde

Gaat een huis niet door en heb je een andere woning in Veenendaal op het oog? Jouw maximale hypotheek op inkomen blijft hetzelfde. Wij hoeven alleen nog maar even te sparren met regionale taxateurs.

Direct weten hoe het zit is belangrijk. Banken bemoeien zich niet met taxatiewaarde. Lexwonen kan jullie begeleiden op basis van no cure no pay.

Sneller zekerheid

Ben je starter of doorstromer? Tussen beiden groepen kopers zit geen verschil meer. Belangrijk is dat jullie beiden dezelfde dag weten wat de indicatieve woningwaarde is.

Snelle inventarisatie belangrijk

Lexwonen zal snel inventariseren voordat jullie op zoek kunnen gaan naar een huis in regio Veenendaal. Na het inventariseren kunnen wij pas een degelijk hypotheekadvies neerleggen. Voor meer info bel Lexwonen hypotheekadviseur Veenendaal: 06-83944458.

Dit vind je misschien ook leuk...