Zakelijk

Mcdonald’s heeft plek voor jou als parttimer

Ben jij op zoek naar een baantje als parttimer, dan ben je bij de McDonald’s aan het juiste adres. Omdat steeds meer mensen ervoor kiezen om niet fulltime, maar parttime te gaan werken, hebben bedrijven steeds meer mensen nodig om deze uren op te kunnen vangen. Wel is het goed te weten dat je er natuurlijk qua salaris een flink stuk op achteruit gaat. Je kunt je namelijk wel voorstellen dat het salaris bij 24 uur werken, beduidend minder is, dan wanneer je ervoor kiezen om 32 uur of meer te gaan werken. Los daarvan is parttime werken natuurlijk voor veel moeders de perfecte manier om een centje te kunnen verdien en ervoor te zorgen dat ze onder de mensen blijven. Dus lijkt jou dit ook wel wat, dan is werken bij McDonalds de geschikte bijbaan optie in Alphen aan den Rijn. Wil jij weten welke voordelen parttime werken je nog meer allemaal te bieden heeft? Wij vertellen het je!

Wat is parttime werken precies?

parttime werken verwijst naar een werkrooster dat minder dan voltijds is. Voltijdwerk wordt meestal beschouwd als ongeveer 40 uur per week, hoewel het exacte aantal kan variëren afhankelijk van de sector en de locatie. Deeltijdwerk wordt meestal gedefinieerd als minder uren werken dan voltijds, hoewel het exacte aantal uren ook kan variëren. Deeltijdwerkers kunnen van een paar uur per week tot 30 of 35 uur per week werken, afhankelijk van hun beschikbaarheid en de behoeften van hun werkgever.

Waarom kiezen voor parttime werk

Deeltijdwerk kan aantrekkelijk zijn voor mensen die op zoek zijn naar een flexibel rooster, zoals studenten, ouders of mensen met andere verantwoordelijkheden buiten het werk. Het kan ook een goede optie zijn voor mensen die met pensioen willen gaan of die hun inkomen willen aanvullen zonder zich vast te pinnen op een fulltime baan. Parttime werknemers krijgen misschien niet dezelfde voordelen als fulltime werknemers, zoals een ziektekostenverzekering of betaalde vakantie, maar ze kunnen nog steeds recht hebben op bepaalde arbeidsrechtelijke bescherming.

Hoe vind je een parttime baan?

Wil jij weten hoe je het beste een parttime baan kunt vinden? Dan hebben wij de beste info over parttime vacatures Leiden. Wat belangrijk is, is dat je weet wat je wilt. Toch zijn er daarnaast nog zoveel meer zaken om voor jezelf in kaart te brengen. Om je een idee te geven welke dat zijn, hebben we ze hieronder verder voor je uitgelicht.

Beschikbaarheid

Bepaal je beschikbaarheid. Bedenk hoeveel uren je kunt werken en wanneer je beschikbaar bent om te werken. Dit zal je helpen je zoektocht naar een baan te beperken en het gemakkelijker maken om een baan te vinden die in je schema past.

Wat lijkt je leuk?

Maak een lijst van potentiële werkgevers: Denk na over de soorten bedrijven of organisaties die geïnteresseerd zouden kunnen zijn in het aannemen van deeltijdwerkers. Dit kunnen winkels, restaurants, ziekenhuizen, scholen of andere organisaties zijn die behoefte hebben aan deeltijdse hulp.

Uiteraard zijn er daarnaast nog tal van andere redenen te bedenken, maar wanneer je je in de basis met deze twee zaken bezighoudt, dan is de kans dat jij een parttime baan vindt, die past bij wat jij zoekt vrij groot.

Dit vind je misschien ook leuk...